Wat weerspiegelt er bij jou??

Wat weerspiegelt er bij jou?? Bij mij waren dat de afgelopen dagen wat “oude” pijnstukken uit mijn vorige relatie, die ik via iemand anders weerspiegeld kreeg. Iets waar ik me weer even van bewust werd….een angst gevoel wat ik wellicht onbewust heb uitgezonden en dus ook heb aangetrokken.

Dat werkt nl zo via de wet van aantrekking (resonantie). Deze wet is net als de wet vd zwaartekracht een eeuwenoude natuurwet, die altijd werkt! De wet van aantrekking stelt nl dat gelijke frequenties elkaar aantrekken. Het is niet wat je wilt of denkt wat je uitzendt, maar je (diepste) gevoel. Is dat bv angst, dan is het angst wat je aantrekt en zal dat zich weerspiegelen in situaties in jou leven. Interessant hé? Dus….

Wat weerspiegelt zich in jou leven?

Misschien zijn dat situaties, die zich regelmatig voordoen of waar je een patroon in herkend. Of zijn het overtuigingen die je belemmeren datgene te doen waar je diep in je hart naar verlangd. Of misschien is het wel die hardnekkige rugpijn, die na de zoveelste fysio behandeling weer terug komt…. Allemaal signalen van je lijf, die jou informatie geven. Hoe zou het zijn om eens anders te kiezen? Het daadwerkelijke onder ogen te zien en andere keuzes te maken? Ik kan je met een Touch of Matrix behandeling hierin begeleiden. Door allereerst oude overtuigingen en patronen te verwijderen van jou “harde schijf”. Ben je benieuwd hoe dat werkt? Op mijn website kr8igleven.nl vind je hier meer informatie over. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op.

Ik begeleid je graag tijdens dit proces.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *