Werkwijze

In mijn traject; “Stap in je kr8” ontdek je in 10 weken de kracht die in jou aanwezig is. In dit traject werk je aan je zelfvertrouwen, acceptatie,  zelfwaarde en alles wat jij graag wilt en zich aandient. Na dit traject  voel jij sterker, energieker, heb je meer zelfvertrouwen en durf jij jezelf op een liefdevolle eerste plek te zetten. We hebben 4 afspraken van ongeveer 90 minuten in mijn praktijk KR8IGLEVEN in Apeldoorn of online via ZOOM. Tussen de afspraken door hebben we contact via WhatsApp of mail. Wat voor jou het prettigste is.

Hoe zou het voor je zijn als...

  • Jij je rustig, geconcentreerd en emotioneel sterker voelt in je werk en je gezin. Jij de collega, moeder en  partner bent die je graag wilt zijn.
  • Je met vertrouwen voor jezelf opkomt, je eigen grenzen en verlangens kunt delen en dat deze serieus genomen worden door je omgeving.
  • Jij blij bent met jezelf,  weer in balans bent en liefde voelt voor jezelf en vanuit dat gevoel weer plezier kunt hebben .

WAT HET JOU OPLEVERT IS…

Je voelt je mentaal en emotioneel sterker. Hebt rust in je hoofd en kan je weer focussen op wat echt belangrijk is voor jou, zowel in je werk als in je privé leven.

Jij zet jezelf op nummer 1 en durft je grenzen aan te geven. Als jij goed voor jezelf zorgt kun je beter voor anderen zorgen, want dat is wat jij graag doet.

Jij hebt weer vertrouwen in jezelf, voelt je blij en energiek. Je bent in balans met jezelf en in je relatie. Je accepteert jezelf zoals je bent met je mooie en minder mooie eigenschappen.

Tijdens het traject onderzoeken we samen je levenspatronen en overtuigingen. Zijn ze nog waardevol voor jou, of belemmeren ze je (on)bewust? Loslaten en doorbreken creëren ruimte, ontspanning en energie.

Dan ben je hier op de juiste plek...

2 sessies - STAP IN JE KR8

€ 333

inclusief btw

4 sessies - STAP IN JE KR8

€ 555

inclusief btw

Ben je klaar om stappen te zetten naar de beste versie van jezelf?

Anderen die jou voor gingen

Rosali

5/5

Na 3 behandelingen voel ik me zelfverzekerder en merk ik dat het me beter lukt om echt voor mezelf te kiezen zonder schuldgevoel naar anderen. Bernadette geeft je vertrouwen en creëert rust waardoor je oprecht naar jezelf kunt kijken! Een aanrader voor iedereen!!

4/5

Ik ben bij Bernadette geweest voor behandelingen Touch of matrix, voor mij een geheel nieuwe ervaring. Ik voelde mij in goede handen, de behandeling voelde als een verlichting van hetgeen waar ik op dat moment mee zat. Ik heb na de behandeling gebruik kunnen maken van de verkregen inzichten.

Agnes

Petra

4.5/5

Ik heb van Bernadette een hele fijne online Touch of Matrix behandeling gekregen. Na een uitgebreide intake waarin ik mijn thema’s kon delen heeft zij een sessie voor mij ingesproken. Deze kon ik op een moment dat het voor mij helemaal uitkwam op mijn gemak beluisteren. Bernadette begeleidde mij heel fijn door het proces. Veel is omhoog gekomen waar ik me niet bewust van was en wat mij blokkeerde. Dankbaar dat ik dat onder begeleiding heb kunnen loslaten en ‘opgeruimder’ verder kan! Dankjewel, Bernadette!