Over mij

Over mij……

Ik ben Bernadette Mengedoth en ik werk al vanaf mijn 18e in de zorg. Ik heb vanaf die tijd met passie mijn werk gedaan in het ziekenhuis. De laatste tijd merk ik dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Toen kwam al gauw de vraag. Wat wil ik en wat vind ik leuk…..

Zolang ik me kan herinneren wil ik al mensen helpen. Het staat voor mij dan ook vast, dat ik dat wil blijven doen, alleen op een andere manier. Ik kwam 10 jaar geleden voor het eerst in aanraking met Touch of Matrix en onderging een aantal behandelingen. Die behandelingen hebben mij heel erg geholpen en ik leerde, om verbinding te maken met mezelf en op een simpele manier mijn harde schijf leger te maken. Op momenten dat mijn hoofd overliep en dat ik niet lekker in mijn vel zat, gebruikte ik dit. Het bracht me altijd rust en ruimte in mijn hoofd. In die periode heb ik regelmatig gedacht; zal ik de opleiding gaan doen, maar het kwam er nooit van. Nu denk ik de interesse was er toen al, alleen was het toen niet het juiste moment.

Tot vorig jaar toen ik in één jaar tijd mijn beide ouders verloor en er veel dingen op persoonlijk vlak naar boven kwamen en Touch of Matrix weer op mijn pad kwam. Ik weet nog dat ik de informatie over de opleiding op de website las en dacht. Jaa dit wil ik ook voelen en kunnen! Dit was voor mij wel het goede moment en ik heb me opgegeven! Eenmaal bezig met de opleiding voelde ik al snel dat ik hier meer mee wilde doen dan alleen mijn eigen harde schijf updaten en “opschonen”. Het is zo mooi om te ervaren wat er allemaal mogelijk is met Touch of Matrix en wat het kan veranderen in je leven. Ik voel me in verbinding met mezelf, blij en energiek.

Mijn logo…

Op de 81e verjaardag van mijn overleden moeder zag ik in een droom mijn bedrijfsnaam en logo en wist ik het zeker! DIT IS WAT IK WIL DOEN! Touch of Matrix staat voor mij voor kracht. Het is een krachtige methode, die mij in mijn kracht heeft gezet en mij laat stralen. Als je de 8 kantelt krijg je het infinity teken. Het teken van oneindigheid. Touch of Matrix is een methode met oneindig veel mogelijkheden en een oneindig veld om in te werken. Dat vind ik prachtig! Lees er meer over op mijn site. Nieuwsgierig geworden? Mail, app of bel me gerust voor meer informatie of een gratis vrijblijvend gesprek. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen onder de button; plan een afspraak. Ik coach je graag tijdens deze stap naar verandering

Hoe zou het zijn….als jij jezelf dit gunt!

Bernadette