Groepsmatrix

Zoals je elders op mijn site ook kunt lezen is Touch of Matrix gebaseerd op de kwantumfysica. Deze (jonge)wetenschap houdt zich bezig met het bestuderen van de allerkleinste deeltjes. Het stelt dat alles uit energie, licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. Woorden hebben ook energie en frequentie en kunnen wel degelijk invloed hebben op jouw onderbewustzijn en DNA.

Tijdens een groepsmatrix ben je met 4-12 personen samen in een ruimte of online en heb je samen een gedeeld thema bijvoorbeeld een ziektebeeld, overgewicht, onzekerheid, angst of kun je ieder je eigen thema inbrengen. De groep kan een groep zijn die je zelf samenstelt (collega’s, vrienden etc.) of een groep mensen die je niet kent en door ons is samengebracht. Samen met mij (en een collega therapeut) ga je inzichtelijk maken wat je wens(en) zijn ten aanzien van het thema. Door middel van een manifestatie creëren we een veilig en krachtig veld en doordat iedereen met elkaar verbonden is (gebaseerd op oa.de kwantumfysica) kun je je misschien voorstellen dat als je dit in een groep doet, het de kracht en het energie niveau doet stijgen. Tevens resoneert jouw systeem ook mee op het thema van de andere groepsleden, wat kort gezegd inhoud, dat mocht een thema van iemand anders voor jou ook spelen je dat tijdens een groepsmatrix ook bij jezelf meepakt.

Afhankelijk van de grootte van de groep zijn we (meestal) met twee therapeuten. Tijdens een groepsmatrix wordt muziek ingezet. Door ons wordt muziek uitgezocht passend bij het thema. Muziek kan de emoties versterken. Ik (en mijn collega therapeut) begeleiden iedere deelnemer tijdens zijn/haar proces.

Groepsbehandeling

Een groepsbehandeling bestaat uit een Touch of Matrix behandeling samen met meerdere mensen tegelijk. Denk hierbij aan gezinnen of families. Vaak is er dan sprake van een gezamenlijk thema en is de wens meestal het herstellen van de harmonie en het oplossen van conflicten. Door dit gezamenlijk te doen ontstaat er ook een krachtig energieveld en zal ieder individu het proces op zijn eigen manier doorstaan en wordt ieders “harde schijf” ten aanzien van het thema opgeschoond en programma’s opnieuw geüpload.